kinderboerderij De Kooi

Op kinderboerderij De Kooi in Rotterdam is door Leidse studenten de Treeshack weer opgebouwd. Oorspronkelijk is dit populieren houten paviljoen door studio Content ontworpen en i.s.m. stichting Treehouse gebouwd voor studenten van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Toen de verbouwing van de campus ook het laatste stukje groene buitenruimte overnam is het paviljoen afgebroken en verplaatst.

Het is ontzettend leuk te zien dat de bomen van de Treeshack zo weer een derde leven krijgen. Eerst als groenvoorziening op de campus, toen als paviljoen op diezelfde campus en nu als buitenkeuken in een biologische tuin.

Treeshack binnenkant

Zelfs de tafels van Nils Verweij zijn mee verhuist en worden gebruik in de buitenkeuken en workshopruimte

Zelfs de tafels van Nils Verweij zijn mee verhuist en worden gebruik in de buitenkeuken en workshopruimte

De boomstammen liepen al uit op de campus, maar ze leven na de verhuizing nog steeds: vol met paddestoelen

De boomstammen liepen al uit op de campus, maar ze leven na de verhuizing nog steeds: vol met paddestoelen