studio Content bestaat alweer twee jaar, dus er is alle reden voor een feestje! Mooie projecten zijn net afgerond en nog mooiere in het verschiet voor de toekomst.
Bij Belcrum Beach is deze zomer veel groente gekweekt en die moet opgegeten worden, dus organiseren we een gezellig oogstfeest als einde van het strandseizoen.

Zomers buiten op de bouwplaats staan is weer voorbij en de tijd van binnen ontwerpen, tekenwerk en vergunning aanvragen is weer aangebroken. Het wordt deze week schuilen en lekker hard werken (of voor de kachel een boekje lezen), maar zaterdag kun je nog even één dagje lekker naar buiten!

We hebben allerlei leuks voor je georganiseerd, van workshops gerecycled blik, wormen/bijenhotel maken of balfolk dansen tot koken met verse lokale producten of vlees van het spit. En natuurlijk live muziek en kampvuur om de oogstmarkt op te sieren.

Zeker als je studio Content of het nieuw stadsstrand van Breda dit jaar nog niet hebt gezien, is het de moeite waard om nog even langs te komen voor de wintersluiting :)

Je bent van harte uitgenodigd! (meld je aan via facebook)