Vanaf midwinter is het eerste seizoen begonnen voor studio Content. Alle geïnteresseerden waren van harte welkom om dit te komen vieren onder het genot van een glaasje warmde glühwein of chocolademelk. Zich te warmen aan het brandende vuur van een traditioneel joelblok en hun gelukwensen over te brengen voor een goed begin.

update: januari 2012
Het openingsfeest was knus, gezellig en heel goed bezocht. Heel leuk om aan alle bekenden, geïnteresseerden en familieleden te laten zien hoe het geworden is en uit te leggen welke systemen er allemaal samen werken om de studio Content te laten zijn.

Het blijft een bijzonder idee om zoveel techniek in een container te bouwen om vervolgens zonder leidingaansluitingen te kunnen functioneren als kantoor. Gelukkig is het bovenal heel leuk om mee bezig te zijn en erg leerzaam om alle spullen eens in je handen te hebben. Ik raad dan ook iedereen die nog niet is komen kijken aan om zichzelf uit te nodigen in de komende maanden om de studio te zien zolang ik nog aan het bouwen ben. De installaties zijn nu nog goed zichtbaar en veel plannen worden nog wekelijks aangepast door tips van buitenstaanders.